Najnovšie recenzie zo sekcie Vysokotlakové čističe
- Super tlak na menšie práce
dobré parametre pre domáce využitie a dobrá cena
- Už máme skúsenosť so starším typom , tak sme vedeli, čo očakávame
- Silný, kvalitný
- Spokojnosť
Odporúčam
- Výkonný stroj.
- Výhoda samonasávania.
- Dobrý pomer ceny a úžitkovej hodnoty
Splnil očakavania, na domace použitie postačuje.
Nebudem ho hodnotiť.Objenaný tovar, ktorý som nevedel zrušiť cez zákaznícku linku,hneď po prevzatí predal nerozbalený druhej osobe.
- cena dobrá
bosh je bosch
Ľahký spratny
- nedostatočný tlak
uplne k ničomu
skvela cena
jednoducha obsluha
sucastou balenia ale nie je kit na nasavanie vody ani ziadne pripojenie na vodovodnu bateriu, toto by malo byt pri produkte spomenute
Kvalita výrobku,dobrá a rýchla práca z prístrojom.
- Kompaktný a silný
- 10m dlhá hadica, nemusím prekladať vapku keď behám okolo auta.
- Dostatočný tlak aj na čistenie zámkovej dlažby.
- Kvalitné prevedenie a veľa doplnkov.
- Nástavec na príslušenstvo značky Kärcher
Zatiaľ nič.uvidime časom . Hlavne som zvedavý na dĺžku životnosti. Zatiaľ spokojnosť.
- dĺžka pripojení hadica aj kábel
- kompaktný tvar a rozmery
- dve trysky
- možnosť primiešavania saponátu
- jednoduché ovládanie len vypínač bez zbytočných sprostostí
- kolieska a výklopná rúčka
- Asi nič ak to beriem vzhľadom k cene
Možno je výstupný tlak menší ako deklarovaný zrejme by to chcelo odmerať ale to je vec pocitu ak to porovnáme s profi zariadením na autoumyvárke. Za akciovú cenu 90e som nenašiel nič podobné a aj čo som porovnával podobné produkty , tak u Parkside vyhrala 3r. záruka. Myslím že dnes je skoro všetko + rovnaké ak sa bavíme a porovnávame výrobky v podobnej cenovej kategórii. A je celkom jedno či to má zelenú farbu alebo červenú , väčšie alebo menšie kolieska prípadne sa tlak odlišuje o 5 barov príkon o 100w alebo dĺžka hadice o meter. Všetko je to o kvalite čerpadla. Neviem či je lepšie hliníkové ktoré sa zvykne zadrieť z dôvodu oxidácie, alebo plastové kde sa zas stane že plast praskne alebo sa vyderie a čerpadlo nedosahuje tlak alebo že zatečie nejaká elektrická časť. Výsledok je rovnaký a zariadenie je zvyčajne neopraviteľné a skončí v zbernom dvore. Viem že aj značkové výrobky trpia na takéto závady.
- 10m tlakova hadica je super
- vyvazena cena za uzitkovu hodnotu
- Malý, jednoduchá skladačka
- samonasávanie nefunguje, po neúspešnom pokuse o nasatie sa vypne, vždy musí byť zabezpečené aby voda čo i len s min tlakom vtekala do vstupu, napr. z vedra potiahnutá hadicou cez podtlak
Osobne som spokojný lebo na to malo po dvore mi postačuje.
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »