Najnovšie recenzie zo sekcie Vysokotlakové čističe
Rozbalil som vás produkt vytiahol som manuál ktorý je napísaný po poľsky čiže som nerozumel ani slovo nemáte na Slovensku poslat slovenský manuál? Zapojil a pustil som vás produkt a po 10sekundach mi hadicu ktorá je napojená od bubna až po pištoľ ktorým striekam okažite vyzulo vrchnú plastovú izoláciu čiže ostala biela hadica a po 5sekundach začala striekať z dieravej hadici viac ako s koncovky čiže musím reklamovať tu hadicu ktorá je napojená z bubna až po pištoľ je to 5metrov hadice a poprosil by som vás akým spôsobom to mám urobit tak čakám na skorú odpoved tešil som sa na váš produkt ako si poumyvam auto hm ale má asi radosť prešla veľmi rýchlo ale ….verím že to dobre dopadne a pomôžete mi s reklamáciou ďakujem vopred .
OK
To čo deklaruje splní
Už mám viacej produktov tejto značky .Nemal som žiadny problem.
Som s tovarom spokojný.
Velmi kvalitni vyrobok.
Výborná cena.
Trochu slabý tlak čističa.
,,Lidlový" Parkside bol silnejší .
- maximálna spokojnosť ,na auto a okolo domu úplne dostačujúca. Kvalitné spracovanie, nemám čo vytknúť.
- Ok
Zatial malo odskusane.
- super pomer cena vykon.
V prislusenstve nie je napenovac na umyvanie auta. Starsi model ho mal.
- Silný veľa prislusenstva
- Plastová koncovka na pripojenie vody
Ešte neviem celkom posúdiť
- Šikovný pomocník
- 3 roky záruka
Som spokojný, oveľa lepšie ako stroj z lidl!
- dobrý výkon, plus príslušenstvo, rotačná tryska si poradí i so silným znečistením. výkon a cena - dobrý pomer. výhoda samonasávania.
- tažšie namotanie hadice
Ešte som prakticky neskúšala, ale prečítala som priložený
leták a podľa neho vyzera výrobok k spokojnosti. Vzhľadovo je pekný a praktický.
- Robustnost
- Siroka skala prislusenstva
- Velmi slusny vykon napriek tomu, ze je najslabsia z PRO serie
- Ferova cena
- Dlha hadica, ktora sa nestaca
- Original prislusenstvo a nahradne diely su drahe
Velmi prakticka a skladna vapka na firemne, ale aj domace pouzitie. Silou je mozno iba o malo silnesia ako K verzia pre domace vyuzitie, ale kvalita prevedenia a materialov je neporovnatelna. K-cko vyzera ako hracka vedla tohoto. Urcite odporucam PRO verziu. Je vidno, ze je to konstruovane na kazdodenne pouzivanie a dlhu zivotnost. Zo studenovodnych vapiek na elektrinu je to jednoznacna volba do cca 900 eur.
- Splňuje požiadavky .
- Výkonný
- Dobrý komplet.
Kvalitný
Cena
- Kvalitné spracovanie
- Robustná konštrukcia
- Nízka hlučnosť
Nejde objednať predĺženie tlakovej hadice. Ani po komunikácii z výrobou . Nejde použiť ani od konkurencie. Slabá ponuka príslušenstva. Dosť vysoká váha prístroja a krátka tlaková hadica.
Pomer kvalita cena dobrý
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »