Najnovšie recenzie zo sekcie Vysokotlakové čističe
- funguje super
- prislusenstvo
- v baleni chybala zaistovacia spona vysokotlakovej hadice
s vysokotlakym cisticom sme spokojny, funguje spolahlivo, akurat neprijemne pre nas bola chybajuca spona pre ktoru sme pristroj nemohli pouzivat hned od zaciatku. Po zakupeni spony ( 0,80 €) v predajni Karcher, sme cistic mohli vyskusat.
zatiaľ som nevyskúšal všetky možnosti, ale to čo mi zatiaľ predviedol= max. spokojnosť
- Super sila . . .
- Praktické
- Žiadne
- Slušný výkon za primeranú cenu, jednoduchá a rýchla montáž a pohodlná prevádzka.
- Prívod vody do prístroja je nevhodne umiestnený, nedá sa premiestňovať po kolieskach a treba ho zdvihnúť. Kolieska sú pri zapojenej hadici na prívod vody takto zbytočné.
Vcelku dobrý výkon za primeranú cenu, jednoduchá a pohodlná obsluha.
- Kvalita ergonomia.
Odporúčam.
ani nie po roku používania sa mi pretrhla vysokotlaká hadica
taka drahsia hobby hracka na zahradu pre dospelych :-) tlak sa da nastavit dialkovo cez bluetooth z rucky pistole, su tam 2 AAA baterie, uvidime, ako dlho vydrzia, reakcia na povel je okamzita... trosku zarazili kolieska, su plastove, v tej cene uz mohli byt gumoplastove alebo dokonca gumove... kto niekedy nieco tahal na plastovych kolieskach po nie zrovna idealnom povrchu, vie o com hovorim...cistic je velmi spratny, podla obrazkov som myslel, ze bude vacsi/vyssi, takze mile prekvapenie... tolko zatial mini recenzia po prvom pouziti...
yo, aby som nezabudol, existuje aj verzia s uplne rovnakym nazvom, akurat ma doplnok black... je to pravdepodobne robene na objednavku pre vacsie obchodne domy/hobby centra ako obi, hornbach a pod. - parametricky takmer na 99,9 % identicke..az na vahu pristroja... a to uz by malo byt znamenie pre potencionalneho zaujemcu o kupu pristroja ;)
- Funguje na prvý raz
- Bohaté príslušenstvo
- Dostatočne vysoký tlak
- Dobre sa premiestňuje - veľké koliečka a výsuvná rúčka.
- Integrovaná nádobka na čistiace prostriedky do tela prístroja
- Jednoduchý obrázkový návod môže menej skúseným robiť starosti.
- 6 metrová tlaková hadica sa mi zdala na papieri dosť, ale 8 metrov ponúkaných pri drahších modeloch alebo u konkurencie by sa mne hodilo viac.
Až na dĺžku tej hadice je škoda vyhadzovať peniaze za drahšie a značkovejšie modeli. Koľko vydrží ukáže až čas.
Na domáce umývanie auta perfektné.
- Pomer kvalita - cena = super
Zatiaľ funguje výborne.
- Skvelá
- výborný pomer cena/výkon
- bohaté príslušenstvo
- zvýšený tlak vody oproti konkurencii
- jednoduchá obsluha
Za tie € stačí , tlak postačujúci , cena super ani karch. Sa nechytá
Riwall REPW 150 SET je výborná vapka na potreby mytia okolo domu, záhrady, dlažby apod. Výborná telef.spolupráca s pani na objednávkách aj s panom na servise.
- Plasty su menej kvalitne, celkovo prevedenie nic moc...
- Pre moje domáce kutilstvo je veľká spokojnosť s náradím
- výkon
kvalita zodpovedá cene, spokojnosť
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »