Najnovšie recenzie zo sekcie Vysokotlakové čističe
- Dobrá výkonná wapka za super cenu
Profi stroj
- výhodou je regulácia výstupného tlaku pre čistenie citlivých povrchov.
Super produkt
cena primetana vykonu
Výborná wapka so skvelým pomerom cena / výkon
funguje, tlak celkom dobrý, penivosť nič moc hustý šampón nepotiahne treba zriediť , samo nasávanie zo suda funguje, pištoľ ok tri funkcie penenie bez výmeny koncovky nastavenie lúča,
- Good
Kvalita
Lebo ma dobry tlak anadobu na saponat
- Používane krátko, ale pozitívne prekvapený z vybavenia, prevedenia a výkonu. Český produkt z Číny, ale Čína mi nevadí.
- Spokojnosť
Cena je bez konkurencia ,tlak je oproti iným podobným výrobkom veľmi dobrý , čo som aj vyskúšal iným tlakovým čerpadlom , ktoré bolo aj drahšie , ale malo 110 bar a to má 165 bar a to je rozdiel + silný motor a aj dizajn je ok. Ak chce niekto kvalitný tlak. čistič , tak tento je ozaj výborný.
Umýval som auto a aj staré betónové kocky , škoda ,že to nemôžem ukázať . Tu musím povedať šikovné České ručičky s Nemeckým nádychom .
Už dlhšie som vyberala vysokotlakový čistič, pozerala pre a proti a som max. spokojná s výberom. Zatiaľ fičí ako hodinky. Treba len časovo počítať s tým, že Vám príde v krabici a jednotlivé diely treba jednoducho spojiť (všetko nájdete v návode).
- Nevyskusana zatiaľ, nové zariadenie
Zatial som maximalne spokojny, bohata vybava, relativne vysoky vykon a nizka hlucnost, samonasavanie a velka vyhoda - dve navzajom spojitelne 8 metrov dlhe hadice...
Lavor Fast Extra 145
Pridané: 2. apríla 2021
(naposledy upravené 2. apríla 2021)
Zakúpený v lux-presov.sk
- Zatiaľ čo som skúšal, tak som nebol spokojný s výstupným tlakom
- dostatočné príslušenstvo na domáce použitie
- nedá sa hodnotiť kvalita po 2hod používania -zatiaľ spokojnosť
- váha
- návod neobsahuje všetko čo by mal.
- je podla mojích predstáv
cistil "Lavor" som mal aj predtym, bol som s nim spokojny, ale po ca. 3 rokoch mi vyhorel motor, tak som sa rozhodol zase pre rovnaku znacku, no a uz spokojny nie som:
1. problem so spratovanim hadice, ten bubon je tam len na ostaru,
2. tiez v podstate nie je kde odlozit pistol, pristor na to vymedzeny je prilis maly, neprepcha sa cezen tryska,
3. cele je to nejake chatrne,
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »