Najnovšie recenzie zo sekcie Vysokotlakové čističe
Zatial ide uvidime po par pracach s produktom
Zatiaľ veľká spokojnosť
- výkon
- výdrž
- jednoduchá možnosť použitia saponátu
- celková váha
super
- spoľahlivosť
Katastrofálna spoľahlivosť po dva a pol roku klesol tlak o tretinu, záruka bola dva roky, oprava je nerentabilná. Celkovo som sním robil max 7 hodin celú životnosť. Všetky spotrebiče od tejto značky čo som mal majú mizivú životnosť
S KARCHEROM som skončil
- Perfektná vec na bežné umytie biku.
postačujúci na bežné práce okolo domu..
Mam ju len kratko a zoparkrat odskusanu ale na bezne cistenie chodnikov, kvetinacov a pergol uplne postacuje. Neviem posudit s inymi tzv znackovymi vyrobkami pretoze je to maja prva zakupena vapka. Do konca zaruky hadam vydrzi
dobrý stroj pre amaterské použitie
Prišiel poškodený tovar
Reakcia značky Proteco
Dobrý den, omlouváme se za komplikaci. Dle mých informací Vám tovar přišel poškozený přepravcem, nikoli našim zaviněním. I tak Vám byl tovar okamžitě vyměněn a věříme, že jste s výrobkem nyní již spokojený :) Hezký den! Tým Proteco
tak ako som očakával
Zatiaľ raz použitý, výkonný,cena dobrá.
- Krásný kvalitný stroj.
- Nedistalu sme zľavový kupón.
- Cistic ma papierovo vysoky vykon
- Vela prislusenstva v krabici
- Realny výkon nie je moc vysoky, na urovni 1600W produktov znackoveho vyrobcu
- Variabilna tryska nie moc kvalitna a zhorsuje celkovy vykon
Je to taky priemerny produkt neznackoveho vyrobcu. Papierove udaje su urcite prikraslene. Realny vykon je nizsi. Zatiaľ som nevyskúšal všetko príslušenstvo. Taktiež mam obavu zo servisu a znahania nahradnych dielov, ktore obchod nema v ponuke. Pri kupe som vyuzil zľavový kupón, sa plnu cenu by som tento tovar nekúpil.
- Ľahko sa s ním manipuluje aj kvôli váhe, veľkým kolieskam, vyťahovaciemu držadlu a rýchlospojkám. Tlak vyhovuje, motor je "v pohybe" iba pri stlačení rukoväte pištole. Veľkou výhodou je až 10 m dlhá vysokotlaková hadica a dostatočne dlhý prívodový kábel, ktoré sa veľmi šikovne "upracú".
Vysokotlakový čistič je SUPER
penovacie flasu ktomu dasa dokupit
- Ešte nebol použitý, snáď nesklame
Jednoduchá zloženie a okamžité použitie.
Okrem iného som potreboval čistiť betónovú zámkovú dlažbu. Mal som však pochybnosti, či taký lacný prístroj to vôbec dokáže urobiť. Ak nie, hodil by sa aspoň na umývanie auta a podobne. Účinok čistenia bol ale nad moje očakávanie - jednoducho paráda. Bola to naozaj dobrá kúpa. Dúfam, že bude slúžiť dlhšie, ako je záruka. Mám tej dlažby pomerne veľa. Podstatné je, že to skutočne pekne čistí.
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »