Najnovšie recenzie zo sekcie Vysokotlakové čističe
- dobrý pomer kvalita - cena
- malá kefa na dlažbu
- krátka hadica, mohla by byť 2x dlhšia
Silný a pomerne málo hlučný
- Rýchle vybavenie objednávky
- Jednoduché ovládanie bol to darček zatiaľ spokojnosť.
- Oproti žltej konkurencii vapka spĺňa všetko to, čo sme potrebovali, cena za ňu je omnoho omnoho nižšia, príslušenstvo skvelé, museli by sme dokupovať, v tomto sete sa nachádza všetko potrebné. Vapku sme potrebovali na čistenie kanalizácie, dokupili sme hadicu na potrubie, funguje to skvele všetko. Top top top
- jednoduchá montáž
- slušný víkon
- komplet set na čistenie
Pekný stroj, som spokojný
- Ok
Super - je to proste KärcherK7 !
Keď mať doma vercajg, ták poriadny.
Odporúčam.
Kraft & Dele KD435
Pridané: 31. marca 2024
(naposledy upravené 31. marca 2024)
Zakúpený v Prevadzkaren.sk
Nekvalitný produkt. Vapka prišla, hneď po vyskúšani praskla hadica (nekvalitne zalisovaný spoj na koncovke hadice). Hadicu náhradnú nemali tak mi poslali na výmenu novú vapku, rozbalil som napojil hadicu ani som ju nestihol zapnúť znova začala striekať voda okolo koncovky až roztrhlo hadicu. Ide na reklamáciu znova tentoraz vrátenie produktu a vrátenie peňazí. Už ju nechcem.
- Cena, 4 ročná záruka ( aj keď neviem ci je naozaj 4 rocna)
- Zakúpený produkt bol hneď vadný, čerpadlo stále tlacilo a nevypinalo. Proste išlo non stop. Vadný kus. Na stastie Alza mi hneď vyreklamovala a ráno som mal druhý kus. Ten už išiel dobre. Uvidíme ďalej...
- Príslušenstvo
- Ovládanie
- Hadica je málo flexibilná
Vcelku dobrý výrobok jediný problém je tlaková hadica je málo flexibilná splnila očakávania odskúšaná zatiaľ len jeden deň ale asi 5 hodín činnosti
- Prve odskusanie hodnotim pozitivne. Nech vydrzi 20 rokov ako jeho predchodca.
- Koliecka mohli byt pogumovane
Zatiaľ som nestihla vyskúšať.
zatiaľ všetko OK, použitý len raz. Dostatočne silný a na moje prekvapenie tichý.
- OK výrobok
- Dobrý a kvalitný v porovnaní s cenou.
Nezistil som
Rotačná tryska je dostačujúce ale lúč je podľa mňa slabý nemá to bubon na hadicu
- Výkon
- Vybavenie
- Plochý čistič na chodníky nie je práve najkvalitnejší, praskol hned v prvý deň od malého kamienku, avšak používať sa dá aj tak
Celkovo ide o kvalitný tovar, akurát doplnky by mohli byť z lepšieho materiálu.
- Za chýbajúcu rýchlospojku a filter v balení mi obchod poskytol 5 € pre ďalší nákup.
- Poštovné takmer pokrylo príspevok na ďalší nákup.
- Malá, šikovná, nezaberie veľa priestoru
- Vždy po ruke
- dostatočná na umytie biku po jazde v blate
- ideálne použitie, ak človek býva v bytovke
- Dobrý zásobník na vodu
- Možnosť napájania z externého zdroja vody
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »